Az elmúlt események összefoglalása

2014.05.21 16:06
Végre vége a tüzelésnek, és végre részt vehettünk egy újabb versenyen. Mérsékelt lelkesedéssel vártuk, mivel még nem volt teljes a felkészültségünk (kb. még 1-1,5 hét kellett a 100%-hoz). A sebességén látszódott, hogy kicsit lassabb, de ettől függetlenül kiváló futamokat teljesített, ezzel megérdemelten megszereztük a 2. helyet és a res.CACL címet.
A tüzelés sok egyéb mellett a kedvének is betett, ami miatt az edzések során nem tudtuk a kitűzött célokat mindig teljesíteni. A táplálkozásán is némileg változtatni kellett, bár nehéz volt összehangolni azt, hogy az álvemhességet lecsillapítsuk, de azért az izomépülést segítsük :-)
A versenyen jól éreztük magunkat, gördülékeny volt minden. A pontok hamar kikerültek, nem kellett sokáig izgulnunk :-)
A MAVE taggyűlésén is részt vettünk, melynek tanulsága az volt, hogy kizárólag FCI által rendezett versenyeken vehetünk részt. Erről nem alkotok se pozitív, se negatív véleményt, mivel mi jelen felállás szerint kizárólag FCI versenyeken kívánunk részt venni. 
Egy CAC-cím kell Cyndinek ahhoz, hogy felnőtt szerb champion legyen. Már beterveztem a kiállítást is, de sajnos az időjárás és a természeti viszonyok közbe szóltak, és határozatlan ideig elmarad minden tervezett kutyakiállítás Szerbiában :-(
Nagyon várjuk már a nyarat, és az úszást! Juhú!!!