Az elmúlt események összefoglalója

2013.10.22 18:01
 
Cyndi az elmúlt hét héten 2 kiállításon vett részt fiatal osztályban. Az első kiállítás a Szeged CAC volt, ahol Cyndi kitűnő minősítést és HPJ címet kapott.
A második kiállítás Alsónémediben volt; ez egy CAC Speciál kiállítás volt. Ezen Cyndi sajnos a szuper leírás mellé "csak" nagyon jó minősítést kapott. A kifogás az vékonysága volt, tehát a kutya volumene lehetne nagyobb. Erre majd még gyúrunk, de elég nehéz feladat, mert istenadta vékony alkata van :-))
A mozgásával abszolút elégedett vagyok. Az első kiállításon a viselkedése még inkább a túl félős kategóriába tartozott, de ezen változtattunk, és Alsónémediben már nagyon bátrak voltunk az asztalon.
 
 
Alsónémediben a kiállítás után lehetőségünk volt futni. Cyndi szólót futott a 280 m-es box elől kézből indítva. Gyönyörűen kanyarodott, végig beleadott mindent, és mikor látta, hogy a nyúl lassul, visszaváltott negyedikbe, és meghúzta még az utolsó métereket. Indításkor üvöltött, és próbált kiszabadulni a kezeim közül, annyira ment volna. Ez volt élete 3. futása. Azt hiszem, ezzel is elégedett lehetek!
 
 
5 napot a Bakonyban is eltöltöttünk hármasban. Tökéletes volt az időjárás, nagyokat túráztunk, és konstatáltuk, hogy Cyndi egy lemeríthetetlen Duracell-nyuszi. Amikor mi már állni is fáradtak voltunk, ő még akkor is hozta a labdáját és röfögtette a disznóját.
 
 
Rövidesen itt van az első születésnapja az A-alomnak! Alig várom, hogy már évben mérhessük :-))