Pipike és a nagybetűs élet

2013.10.02 14:29
Ismét egy kis változáson mentünk át – így 10 hónaposan. Cyndi kezd egészen felnőttes lenni, rövidesen időszerű is lesz az első tüzelése. A viselkedése valamelyest változott, de remélem kinövi a butaságokat :-)
A táplálkozásán mostanában nem változtattunk. A versenyidőszakban úgy gondolom, hogy át fogunk térni a húsra a táp helyett, illetve az ahhoz való kiegészítőkre.
A ringdresszúrája egyre jobb a lánynak, úgy hogy Deszken be is próbálkozunk fiatal osztályban. Remélem hasznos tapasztalatokkal jövünk majd haza.
Az edzéshez való felszerelések nagy részét sikerült beszerezni. A húzóhámot ismételten Vágusz Viktóriától rendeltük, amit ezúton is köszönünk!

A felszerelést előreláthatólag jövő márciusban kezdenénk el használni, és folyamatosan erősödő edzettség mellett kezdenénk meg minél hamarabb a licencszerzést 2014 elején. Ahogy közeledik a jövő, egyre inkább kirajzolódnak a pontos terveink.
Jövő héttől két hétig szabadságon leszünk, és a Bakonyba megyünk túrázni, várost nézni csak mi hárman. Új blogbejegyzéssel hazaérkeztünkkor készülök!
 
Eközben kérem minden kedves olvasónkat, barátunkat, hogy szurkoljon, hogy az állatka 16 °C-ban, polár kabátban ne fagyjon meg! :-)))